Anna-Maria Havskogen, ledamot

Anna-Maria Havskogen

Anna-Maria är ny ledamot.

Hobbyryttare och återvändande medlem som efter några års uppehåll, då jag främst ridit islandshästar, snart är tillbaka i MCR-sadeln igen! Väntar nu bara på att en revbensskada ska läkas. Hittade till MCR när jag jobbade för SVT i gamla TV-huset på andra sidan gatan, och det blev många härliga ridtimmar både för mig och senare även äldsta dottern.

Nu är det fotboll för hela slanten för henne, men lillasyrran Agnes är äntligen hästtokig och rider numera regelbundet i klubben.
Till vardags är jag strateg och områdeschef för kommunikation vid Räddningstjänsten Syd, bor här i Husie men tillbringar också en hel del tid i vårt torp i smålandskustens skärgård. Ser fram emot att kunna bidra på olika sätt i klubben kommande år!

Uppdaterad: 08 JUN 2016 02:33