Bertil Sjödin, ordförande

Hej. Jag har fått förtroendet som ordförande 2015-2016.

Min stora uppgift ser jag att förvalta MCR:s varumärkte och arbeta med att leda klubben i ett modernt tänknade. Den sociala betydelsen av klubbens verksamhet är unik och måste lyftas fram i allt vårt arbete idag och för framtiden.

Verksamhetsidé- Värdegrund- Vision och mål har årsmötet gett styrelsen i uppdrag att arbeta med och har presenterats under 2014.

Läs dokumenten, klicka på "MCR:s styrande verksamhetsdokument" här till vänster.

2015 blev ett år då vår nya anläggning växer fram på skrivbordet. Det har varit många turer men under 2015 ska nya ritningar presenteras oss. Så har skett men vi går fortfarande i väntans tider. Positivt är att Malmö stad och Jägersro trav sitter ner och förhandlar då platsen är tänkt på Jägersros mark. Vi väntar som sagt!

Jag har under min häst"karriär" sysslat med tävlingsridning i fälttävlan och hoppning på nationell nivå. Tävlingsverksamheten har alltid legat mig varm om hjärtat och har funktionerat i de flesta positioner.

Haft en ridsportsbutik "Horse @ Hound" i Malmö.

Jag har tre barn Axel 29 gymnast, Nils 26 bil/motortokig, Linneá 21 rider på elitnivå hoppning.

Engagerad i Malmö City Horse Show på Ribersborg dår jag ansvarar för banhoppningen.

2016 anordnar MCR Ponny-SM på Ribersborg. Detta blir en av klubbens största utmaningar i tävlingssammanhang. Läs mer under flicken "Ponny-SM 2016 Ribersborg Malmö"

Jag arbetar på Enercon Windtower Production i västra hamnen. Vi bygger vindkrafttorn. Mitt yrke är kvalitetstekniker och miljösamordnare.

Men allt började en gång på MCR på 60-talet där jag nu är tillbaka och älskar det!

Bertil SjödinLotus

Uppdaterad: 08 JUN 2016 02:53