Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


SM i sportkörning avgjort

(2022-08-07 16:20)
I helgen arrangerades Folksam SM i sportkörning hos Skogsborgs Rid och Körklubb i Götene. Nio nya svenska mästare har utsetts.
 

Följ VM i Herning här

(2022-08-07 15:30)
Här hittar du allt om VM i Herning, fakta om svenska ryttare och voltigörer, tidsprogram, TV-tider med mera. Läs allt om måndagens voltige och Grand Prix Special i dressyr.
 
Dressyrryttaren Ronja Kardos på Brännornas Rigoletto tog sig nätt och jämt till den avslutande küren på ponny-EM i Polen. Väl där red hon ihop 72,98 prcent och slutade på tolfte plats.
 
Som en del av breddserien Granngården Riksmästerskap som just nu pågår på Sundbyholm utanför Eskilstuna har totalt sju vinnare utsetts i Granngården Riksmästerskap Inverkansridning för ponny och children.
 
Vid årsskiftet introducerade det internationella förbundet FEI nya hälsoregler för hästar som tävlar vid FEI-event världen över. Från och med september blir det påföljder för den som bryter mot dessa regler.
 
Henrik von Eckermann går in i VM i Herning som världsetta i hoppning. Det står klart sedan det internationella ridsportförbundet, FEI, räknat om den senaste rankingen.
 
Det internationella förbundet FEI gör just nu en undersökning om hästvälfärd. Hjälp till att forma detta viktiga arbete genom att svara på FEI:s enkät. Deadline är den 19 augusti.
 
Nu är det klart vilka ekipage som nominerats för Sverige vid unghäst-VM i hoppning, 22-25 september i Zangersheide, Belgien.
 
Vill du arbeta med, att på riktigt, bidra till utveckling inom svensk ridsport där du är mitt i hetluften vad det gäller all tävlingsverksamhet inom dressyr på elitnivå? Vi söker en Elitsamordnare Dressyr med placering i vackra Strömsholm.
 
Vilka blir Riksmästare 2022? Denna vecka gör hoppryttare från hela landet upp om segern i den populära tävlingen Granngårdens Riksmästerskap. Klasserna går från LB för ponny till 1,30 för häst den 4-7 augusti på Sundbyholm.
 
Fredrik Persson tog på söndagen en fin sjätteplats vid de internationella körtävlingarna i Beekbergen, Nederländerna.
 
Sverige halkade en placering och slutade på sjätte plats i finalen i Junior-EM i voltige i Kaposvár i Ungern.
 
Det svenska young rider-laget avslutade finfint vid ungdoms-EM i fälttävlan och kunde behålla femteplatsen efter banhoppningen.
 
Den populära hoppserien ATG Riders League är tillbaka för en ny säsong. Niklas Arvidsson tog chansen att sätta VM-ryttarna på plats och vann 1.50-klassen.
 
Henrik von Eckermann laddar upp inför VM med tre- och femstjärnig hoppning i Dinard, Frankrike. Två pallplatser har det bivit, båda över 1.50-hinder.
 
12

Vill du sponsra MCR?

Då kan du få din logotype här under ett helt år. Kontakta oss för mer information om sponsorpaket.

Kontakta oss

facebook

motesplats

 

svea_190x150

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ange alt-text här.

 

 Ange alt-text här.

horze

Postadress:
Malmö Civila RF - Ridsport
Elisedalsvägen 1
21377 Malmö

Besöksadress:
Elisedalsvägen 1
21377 Malmö

Kontakt:
Tel: 040941850
E-post: mcr@malmocivilarytta...

Se all info