Hoppa till sidans innehåll
Nicole Nordblad

MCR tjej (Loppan) vann sitt första seger i England

21 OKT 2011 11:17
2011-10-20 - England: Första segern är speciell för alla lärlingar. Svenska Nicole Nordblad fick uppleva den i torsdags. I galoppens hemland England!
  • Skapad: 21 OKT 2011 11:17

Nicole Nordblad och hennes mamma Karola har arbetat hos tränare Hans Adielsson under många år. Därför föll det sig naturligt att de flyttade med när Hans för nästan exakt ett år sedan gjorde en nystart som galopptränare i England.

Den 24 september i år gjorde Nicole - eller ”Loppan” som hon kallas i stallet - debut som lärling genom att lotsa femårige Master of Disguise till en knapp andraplats på Wolverhamton. En knapp månad och elva ritter senare fick hon in sin första fullträff i ett lärlingslopp över drygt 2 200 meter på galoppbanan i Brighton.

Nicole red Erik Pensers egenuppfödning Beauchamp Xiara, som kopplade segergreppet över de sista 200 meterna och avgjorde med knappt två längder före Galopping Queen med Martin Leonard på ryggen.

Även Beauchamp Xiara fick göra sitt första besök i vinnarcirkeln och belönades med 1 600 Pund. För Hans Adielsson var det den tredje segern sedan han började träna med engelsk proffslicens

Skribent: Jana Mulačová

Vill du sponsra MCR?

Då kan du få din logotype här under ett helt år. Kontakta oss för mer information om sponsorpaket.

Kontakta oss

facebook

motesplats

 

svea_190x150

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ange alt-text här.

 

 Ange alt-text här.

horze

Postadress:
Malmö Civila RF - Ridsport
Jägersro
21237 Malmö

Kontakt:
Tel: 040941850
E-post: mcr@malmocivilarytta...

Se all info