Hoppa till sidans innehåll

Medborgarförslag - stödj din klubb!

26 NOV 2010 08:48
Malmö Civila Ryttareföreningen initierade ett medborgarförslag på Malmö kommuns hemsida för att skaffa hjälp med lokalerna i framtiden.
  • Uppdaterad: 09 MAR 2012 12:06

Kära medmedlemmar,

Malmö Civila Ryttareföreningen initierade ett medborgarförslag på Malmö kommuns hemsida för att skaffa hjälp med lokalerna i framtiden. Det är viktig att få många underskrifter på grund av att vi är i akut behov av nya lokaler och vårat hyreskontrakt löper ut i 2012.

Hjälp MCR till bättre framtid och skriv under förslaget, samt att också dela med länken till familj, alla vänner och bekanta och be dem om hjälp att stödja din klubb. Även underskrifter utifrån Malmö räknas! Initiativet ligger på Malmö kommuns hemsida och skrivs under genom att klicka på ”Skriv under” längst ner på sidan. Man måste fylla in uppgifter på nästa sida och sedan är det bara att klicka på ”Skriv under det här förslaget” (inga personliga uppgifter kommer ut, skyddat av PUL). Glöm inte läsa e-mailet som kommer från hemsidan och klicka på länken att verifiera din signatur!

Om vi får hjälp med lokaler från kommunen, planerar klubben att lägga in ett andra föslag för att få lite mer komfort för våra älskade lektionshästar (”Aktivt stall” med automatisk fodring med mera), men primärt är lokalerna våran prioritet just nu.

Skribent: Jana Mulačová

Vill du sponsra MCR?

Då kan du få din logotype här under ett helt år. Kontakta oss för mer information om sponsorpaket.

Kontakta oss

facebook

motesplats

 

svea_190x150

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ange alt-text här.

 

 Ange alt-text här.

horze

Postadress:
Malmö Civila RF - Ridsport
Elisedalsvägen 1
21377 Malmö

Besöksadress:
Elisedalsvägen 1
21377 Malmö

Kontakt:
Tel: 040941850
E-post: mcr@malmocivilarytta...

Se all info