Hoppa till sidans innehåll

!!! VIKTIGT MEDDELANDE !!!

17 FEB 2013 21:27
TILL MCR:S MEDLEMMAR ANG. FÖRSLAG TILL STYRELSELEDAMÖTER M.M. TILL ÅRSMÖTET 2013
  • Uppdaterad: 08 JUN 2016 01:54

Valberedningen har den stora glädjen att redan nu kunna presentera beredningens förslag till posten som ordförande i MCR. Vårt förslag till detta viktiga uppdrag är Bertil Sjödin som efter moget övervägande har antagit erbjudandet. MCR:S styrelse har vidtalats och enhälligt beslutat att ställa sig bakom valberedningens förslag.


För er som inte känner Bertil kan vi berätta att han är uppvuxen i Malmö och att han börjaderida på MCR 1967. Bertil har tävlat i både hoppning och fälttävlan, haft egen hästgård, drivit ridsportbutik, varit banbyggare, engagerat sig i en mängd olika styrelser och verksamheter inom ridsporten m.m., m.m. För närvarande är Bertil delansvarig i Malmö City Horse Show och involverad i MRCO:s tävlingssektion. På dagarna arbetar han som kvalitetsansvarig på ett företag i Malmö som bygger vindkrafttorn. Här får ni några ord från Bertil själv, resten får han berätta på årsmötet:


”Mål som ordförande i MCR: Då föreningen ligger mig varmt om hjärtat som min ursprungsklubb och då nya tider väntar med en ny anläggning, vill jag vara med att förbereda och forma inför den nya tillvaron. Men jag brinner också för vardagen på ridskolan och för att den fungerar så att alla trivs. Struktur och kvalitet är enligt min mening två nyckelord. Turbulens i alla dess former förekommer på alla föreningar och så måste det få vara. Då måste man, tycker jag, försöka utvinna det positiva ur situationen och blicka framåt. Men... det krävs då ett hårt arbete av bl.a. styrelsens medlemmar. Det kan man uppnå med struktur och kvalitet. Att lyssna, bemöta, informera medlemmarna är några av styrelsens uppgifter. Medlemmarna är inte till för en styrelse utan styrelsen är till för medlemmarna. Sedan är ridskolan även en arbetsplats för många människor och det är viktigt att komma ihåg. Ungdomssektionen Remonterna, som ju ska "ta över", är en viktig grupp och måste uppmuntras. Sedan verkar det som MCR är lyckligt lottad med en föräldraförening! Härligt. Tävlingsverksamheten är viktig både för sammanhållningen och ekonomin. Hoppas Du fått en inblick om mig och mina tankar. Sedan finns det 100 000 000 saker till, jag vet :)
Hälsning Bertil Sjödin”


Valberedningen hoppas att allas nyfikenhet på Bertil är väckt och att så många som möjligt är med på årsmötet och hälsar honom välkommen i klubben.


Vänligast, valberedningen

Skribent: Margareta Norgren

Vill du sponsra MCR?

Då kan du få din logotype här under ett helt år. Kontakta oss för mer information om sponsorpaket.

Kontakta oss

facebook

motesplats

 

svea_190x150

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ange alt-text här.

 

 Ange alt-text här.

horze

Postadress:
Malmö Civila RF - Ridsport
Elisedalsvägen 1
21377 Malmö

Besöksadress:
Elisedalsvägen 1
21377 Malmö

Kontakt:
Tel: 040941850
E-post: mcr@malmocivilarytta...

Se all info