Hoppa till sidans innehåll

Valberedningen

24 JAN 2013 22:25
ANG. FÖRSLAG TILL STYRELSELEDAMÖTER M.M. TILL ÅRSMÖTET 2013
  • Skapad: 24 JAN 2013 22:25

2013-01-23

 

TILL MCR:S MEDLEMMAR

ANG. FÖRSLAG TILL STYRELSELEDAMÖTER M.M. TILL ÅRSMÖTET 2013

 

 

I valberedningen för MCR pågår just nu arbetet med att ta fram lämpliga kandidater till posterna som ordförande, ordinarie ledamöter, suppleanter och revisorer i styrelsen samt som ledamöter i valberedningen.

 

MCR, Malmö civila ryttareförening, är belägen på Jägersro i direkt anslutning till Polisrytteriet och Jägersro Trav & Galopp. Föreningen bildades 1925, har idag drygt 800 medlemmar och disponerar cirka 50 lektionshästar och ponnyer. MCR har funnits på Jägersro sedan 1958 men står nu inför stora och spännande förändringar med att färdigställa en ny ridanläggning i samarbete med Malmö kommun.

 

Till arbetet med att genomföra kommande förändringar på bästa möjliga sätt behöver vi personer i styrelsen som har god samarbetsförmåga och kan bidra med mycket tid, engagemang och kunnande. Nuvarande ordförande lämnar över rodret till en ny ordförande. Som efterträdare efterlyser vi en person som förutom ovan nämnda egenskaper även har en god ledarstil samt förmåga att på ett strukturerat och effektivt sätt driva föreningens intressen vidare in i framtiden.

 

Ordförande väljs för ett eller två år, ordinarie ledamöter för två år och övriga för ett år.

 

Vet du någon som stämmer in på beskrivningen ovan och som dessutom brinner för MCR och ridsporten så är du välkommen att lämna förslag till valberedningen. Vi vill gärna att du har talat med personen ifråga och att hon eller han har lämnat sitt medgivande. Vi behöver också kontaktuppgifter till personen ifråga. Det går även bra att föreslå sig själv.

 

Skriv några rader om vad du tycker att din kandidat eller du själv kan bidra med till This is a mailto link

This is a mailto link

 

Vi vill gärna ha in förslagen senast fredagen den 17 februari 2013. Valberedningens förslag till ny styrelse m.m. kommer att vara klar senast en vecka före årsmötet (enligt stadgar). Förslaget kommer att anslås utanför kontoret och publiceras på hemsidan.

 

 

Vänliga hälsningar

 

Valberedningen MCR

Margareta Norgren och Eva Morgan   

Skribent: Jana Mulačová

Vill du sponsra MCR?

Då kan du få din logotype här under ett helt år. Kontakta oss för mer information om sponsorpaket.

Kontakta oss

facebook

motesplats

 

svea_190x150

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ange alt-text här.

 

 Ange alt-text här.

horze

Postadress:
Malmö Civila RF - Ridsport
Elisedalsvägen 1
21377 Malmö

Besöksadress:
Elisedalsvägen 1
21377 Malmö

Kontakt:
Tel: 040941850
E-post: mcr@malmocivilarytta...

Se all info