Hoppa till sidans innehåll

Valberedningen meddelar!

04 MAR 2015 14:51
Valberedning vill ha din hjälp!
  • Skapad: 04 MAR 2015 14:51

EFTERLYSNING!


Inför årsmötet i MCR den 29 mars 2015 söker vi med ljus och lykta efter eldsjälar att föreslås som ledamöter och suppleanter i MCR:s styrelse och valberedning.

 

MCR, Malmö civila ryttarförening, är belägen på Jägersro i direkt anslutning till Polisrytteriet och Jägersro Trav & Galopp. Föreningen bildades 1925, har idag drygt 700 medlemmar och disponerar cirka 50 lektionshästar och ponnyer. MCR har funnits på Jägersro sedan 1958 men står inför stora och spännande förändringar med att färdigställa en ny ridanläggning i samarbete med Malmö kommun.

 

Till arbetet med att genomföra kommande förändringar på bästa möjliga sätt behöver vi personer i styrelsen och valberedningen som har god samarbetsförmåga och kan bidra med engagemang, tid och kunnande.

 

Vet du någon som stämmer in på beskrivningen ovan och som dessutom brinner för MCR och ridsporten så är du välkommen att lämna förslag till valberedningen. Vi vill gärna att du har talat med personen ifråga och att hon eller han har lämnat sitt medgivande. Vi behöver också kontaktuppgifter till personen ifråga. Det går även bra att föreslå sig själv.

 

Skriv några rader om vad du tycker att din kandidat eller du själv kan bidra med till This is a mailto link

 

Vi vill gärna ha in förslagen så fort som möjligt och senast fredagen den 20 mars 2015. Valberedningens förslag till ny styrelse m.m. kommer att tillkännages en vecka före årsmötet.     

 

Vänliga hälsningar

Valberedningen MCR genom

 

Margareta Norgren  

 

Vill du sponsra MCR?

Då kan du få din logotype här under ett helt år. Kontakta oss för mer information om sponsorpaket.

Kontakta oss

facebook

motesplats

 

svea_190x150

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ange alt-text här.

 

 Ange alt-text här.

horze

Postadress:
Malmö Civila RF - Ridsport
Elisedalsvägen 1
21377 Malmö

Besöksadress:
Elisedalsvägen 1
21377 Malmö

Kontakt:
Tel: 040941850
E-post: mcr@malmocivilarytta...

Se all info